ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΠΡΕΒΕΖΑΝΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
menu
Φωτογραφίες
Δραστηριότητες
 
  Περιμένοντας τα Χριστούγεννα 2013

Σάββατο 14 Δεκέμβριου 2013.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η Εκδήλωση 'Περιμένοντας τα Χριστούγεννα 2013'

Η Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013 στο Αμφιθέατρο 'Μίκης Θεοδωράκης' του Δήμου Παπάγου-Χολαργού.

Η φετινή ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου μας 'Περιμένοντας τα Χριστούγεννα' έγινε σε συνεργασία με τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού. Το καλλιτεχνικό Πρόγραμμα κάλυψε η Μεικτή Χορωδία ΑΡΜΟΝΙΑ της Πρέβεζας που άφησε άριστες εντυπώσεις και όπως έχει καθιερωθεί, βραβεύτηκαν οι πρωτεύσαντες απόφοιτοι των Λυκείων της Πρέβεζας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους  ο π. Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών καθηγητής κ. Πέτρος Γέμτος, ο π. Πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου κ. Γεώργιος Κούρτης, ο Υφηγητής ιατρικής και π. Βουλευτής Πρέβεζας ΝΔ κ. Δημήτριος Τσαντούλας, και ο αντιπρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος κ. Κωνσταντίνος Κωνής.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του Δημάρχου Παπάγου-Χολαργού κ. Βασιλείου Ξύδη. Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Θεόδωρος Χαλιμάς που ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του για την συμμετοχή στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης που έχει θεσμοθετήσει ο Σύλλογος να γίνεται κάθε χρόνο αυτήν την περίοδο.

Περιμένοντας τα Χριστούγεννα 2013

Περιμένοντας τα Χριστούγεννα 2013

Αμέσως τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος της Πολιτιστικής Επιτροπής του Συλλόγου Πρύτανης κ. Μιχάλης Λουκάς, ο οποίος σε μια εμπνευσμένη ομιλία εξήρε την διαχρονική ποιότητα της Χορωδίας Αρμονία της Πρέβεζας, που τιμά την Πρέβεζα όχι μόνο στο Πανελλήνιο αλλά και σε πολλές χώρες του Εξωτερικού.

Περιμένοντας τα Χριστούγεννα 2013

Στο Α' μέρος  η εκδήλωση ξεκίνησε με την χορωδία Αρμονία να τραγουδά γνωστές μελωδίες του Διεθνούς ρεπερτορίου- με έμφαση στα έργα του Giuseppe Verdi- που φέτος γιορτάζουμε τα 200 χρόνια από την γέννησή του.

Περιμένοντας τα Χριστούγεννα 2013

Περιμένοντας τα Χριστούγεννα 2013

Στο Β' μέρος της εκδήλωσης  έγινε η Βράβευση πρωτευσάντων αποφοίτων  των Λυκείων Παπάγου-Χολαργού και Πρέβεζας. Η έκπληξη κατά την βράβευση έγινε από τον Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού ο οποίος κάλεσε τον μαθητή της ΣΤ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού, Απολλώνιο-Γεώργιο Μοσχολέα, ο οποίος έλαβε το πρώτο βραβείο στον Πανελλήνιο μαθητικό  διαγωνισμό ποίησης, με το ποίημα 'Μικρός προσκυνητής στα Καλάβρυτα' τον οποίο και κάλεσε να απαγγείλει το βραβευθέν ποίημά του, αποσπώντας το ενθουσιώδες παρατεταμένο χειροκρότημα των θεατών.

Οι βραβευθέντες απόφοιτοι των Λυκείων Πρέβεζας ήταν:

-Από το 1ο ΓΕΛ ΠΡΕΒΕΖΑΣ η Ευαγγελία Παπαγιάννη με βαθμό απολυτηρίου 19.8 (εισαχθείσα στην Νομική Αθηνών)   
   
-Από το 2ο ΓΕΛ ΠΡΕΒΕΖΑΣ η Ελένη Κίστη με βαθμό απολυτηρίου 19,5 (εισαχθείσα στην Νομική Αθηνών)

-Από το 1ο ΕΠΑΛ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ ο Παναγιώτης Χαραλαμπόπουλος
με βαθμό απολυτηρίου 18,9 ( εισαχθείς στην Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Στρατού-Τρίκαλα)

-Από το ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ο Ιωάννης Παπαδόπουλος ( Υπάλληλος της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας)

Περιμένοντας τα Χριστούγεννα 2013

Περιμένοντας τα Χριστούγεννα 2013

Το Γ' μέρος της εκδήλωσης κάλυψε η Μικτή Χορωδία Πρέβεζας με ελληνικό και Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα καταχειροκροτούμενη για την άριστη απόδοσή της.

Περιμένοντας τα Χριστούγεννα 2013

Περιμένοντας τα Χριστούγεννα 2013

Η εκδήλωση τερματίστηκε με ευχαριστίες από τον  Πρόεδρο κ. Χαλιμά  προς τους χορωδούς, τον Μαέστρο κ. Βαλεντίνο Στεφάνωφ, την κα Δήμητρα Αποστολίδη στο πιάνο και την σολίστ κα Μαριάννα Τζαφέρη και κάλεσε στο πόντιουμ  τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της χορωδίας  και χορωδό κ. Απόστολο Αντωνίου για ένα σύντομο χαιρετισμό. Ο κ. Αντωνίου ευχαρίστησε το κοινό για την θερμή υποδοχή της χορωδίας και απένειμε αναμνηστική πλακέτα στον Πρόεδρο κ. Χαλιμά.  H όμορφη αυτή γιορτή τελείωσε με ευχές προς όλους για ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.

 
 
 
ΑΡΧΙΚΗ   l   ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ   l   ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ   l   ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ   l   ΧΡΗΣΙΜΑ
                       Πολιτιστικός Σύλλογος Πρεβεζάνων Αθήνας | έτος ιδρύσεως 1979, Πρεβεζάνοι, Πρέβεζα
Ιστορικό Διοικητικό Συμβούλιο Μέλη Χορηγοί Δραστηριότητες Εφημερίδα Ανακοινώσεις Επικοινωνία