ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΠΡΕΒΕΖΑΝΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
menu
Φωτογραφίες
Δραστηριότητες
 
  Πρεβεζάνικα Πολυσπόρια 2012

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Με επιτυχία γιορτάσαμε και φέτος τα Πρεβεζάνικα Πολυσπόρια 2012 στην όμορφη αίθουσα του ξενοδοχείου ΑΜΑΛΙΑ. Τα περισσότερα από 100 άτομα που συμμετείχαν στην εκδήλωση γεύτηκαν τα ωραία εδέσματα του πλούσιου μπουφέ αλλά και τα νοστιμότατα Πρεβεζάνικα Πολυσπόρια που είχε την καλοσύνη η Πρεβεζάνα  Κα Κλειώ Νίκα Γκομόζα να παρασκευάσει με πολύ μεράκι, αλλά και την υπέροχη Λαδόπιτα της Κας Χρυσούλας Παπαμιχάλη που έγινε κυριολεκτικά ανάρπαστη. Η όλη ατμόσφαιρα της εκδήλωσης πλημύρισε με τις υπέροχες μελωδίες του μαέστρου κου Γιώργου Σταθάκη ξεσηκώνοντας μικρούς και μεγάλους σε χορευτικές επιδόσεις, με συνέπεια η εκδήλωση για πολλούς Πρεβεζάνους να τελείωσε στις 2 μετά τα μεσάνυχτα.

Στην αρχή της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του Συλλόγου κος Θεόδωρος Χαλιμάς απευθύνθηκε στους συνδαιτυμόνες με τα ακόλουθα λόγια:

Αγαπητοί Συμπατριώτες μέλη και φίλοι του Συλλόγου μας σας καλωσορίζουμε στη σημερινή μας εκδήλωση, στα Πρεβεζάνικα Πολυσπόρια.

Χαίρομαι  που βλέπω τόσους αγαπητούς Πρεβεζάνους στην σημερινή μας γιορτή. Όμως, μας είναι αισθητή η απουσία της αγαπημένης σε όλους μας Αθηνάς Τσόλκα , που με την παρουσία της κοσμούσε  τις εκδηλώσεις μας. Νανά μας λείπεις.

Από τώρα και στο εξής  η Αδελφότητα μας θα ονομάζεται Πολιτιστικός Σύλλογος Πρεβεζάνων Αθήνας .Όπως γνωρίζετε, στην προηγούμενη Γενική Συνέλευση, ενεκρίθη τροποποίηση του παλαιού καταστατικού με την οποία το Πολιτιστικό Σωματείο Αδελφότητα Πρεβεζάνων Αθηνών μετονομάστηκε σε Πολιτιστικό Σύλλογο Πρεβεζάνων Αθήνας.  Η νέα ονομασία έγινε και επίσημα αποδεκτή από τις Δικαστικές Αρχές  πριν από μερικές ημέρες. Η όλη δικαστική διαδικασία διεκπεραιώθηκε από τον Γεν Γραμματέα του Συλλόγου μας τον δικηγόρο Γρηγόρη Αυδίκο  τον οποίο και ευχαριστούμε.

Σήμερα θα γευτούμε τα Πρεβεζάνικα Πολυσπόρια παρασκευασμένα επίσης από την αγαπητή μας φίλη κα Κλειώ Γκομόζια- Νίκα , όπως και την Λαδόπιτα που παρασκεύασε η κα Χρυσούλα Παπαμιχάλη. Θερμά τις ευχαριστούμε για την υπέροχη αυτή προσφορά τους.     

Σας υπενθυμίζουμε ότι και φέτος θα πραγματοποιήσουμε την καθιερωμένη πλέον εκδήλωση Περιμένοντας τα Χριστούγεννα  το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης στον Χολαργό. Η  εκδήλωση είναι αφιερωμένη στους πρωτεύσαντες μαθητές της Γ Λυκείου της Πρέβεζας και των παιδιών του Συλλόγου μας. Το πρόγραμμα της ημέρας αυτής θα πλαισιωθεί με τη θεατρική παράσταση Το προξενιό της Λενιώς , από μέλη της Ένωσης Ηπειρωτών Αγίου Δημητρίου Αττικής το 'ΚΟΥΓΚΙ". Την εκδήλωση αυτή  παρακαλούμε να παρακολουθήσετε  όχι μόνο γιατί είναι  η τελευταία του έτους που πραγματοποιεί ο Σύλλογος μας , αλλά και γιατί όλοι μας πρέπει να υποστηρίζουμε τον Σύλλογο μας σε όλες του τις εκδηλώσεις, με την φυσική μας παρουσία. Σας υπενθυμίζουμε την πρόσφατη επιστολή του ΔΣ,  προς όλα τα μέλη του Συλλόγου μας, που δημοσιεύτηκε στο τελευταίο φύλλο της εφημερίδα μας, με την οποία εκφράζουμε την έντονη πικρία μας για την περιορισμένη παρουσία σας στις εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.

Όπως, όμως, όλοι αντιλαμβάνεστε τέτοιες εκδηλώσεις, που διατηρούν τη συνοχή των μελών του Συλλόγου, έχουν και κάποιο κόστος που προσπαθούμε, δεδομένης της κρίσιμης οικονομικής κατάστασης της χώρας μας ,να ελαχιστοποιήσουμε.

Επειδή η μόνη πηγή εσόδων του Συλλόγου μας είστε εσείς οι απόδημοι Πρεβεζάνοι, σας υπενθυμίζουμε και τις υποχρεώσεις όλων μας προς τον Σύλλογο.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας στην σημερινή εκδήλωση και σας ευχόμαστε   καλή διασκέδαση και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά.

 
 
 
ΑΡΧΙΚΗ   l   ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ   l   ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ   l   ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ   l   ΧΡΗΣΙΜΑ
                       Πολιτιστικός Σύλλογος Πρεβεζάνων Αθήνας | έτος ιδρύσεως 1979, Πρεβεζάνοι, Πρέβεζα
Ιστορικό Διοικητικό Συμβούλιο Μέλη Χορηγοί Δραστηριότητες Εφημερίδα Ανακοινώσεις Επικοινωνία