ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΠΡΕΒΕΖΑΝΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
menu
Φωτογραφίες
Δραστηριότητες
 
  Πρεβεζάνικα Πολυσπόρια 2011

Σε μια χαρούμενη και κεφάτη ατμόσφαιρα η Αδελφότητα Πρεβεζάνων της Αθήνας γιόρτασε το Σάββατο 17 Νοέμβρη τα Πρεβεζάνικα Πολυσπόρια. Η γιορτή έγινε στην όμορφη αίθουσα EUROPA του ξενοδοχείου PRESIDENT, με πλούσιο και εκλεκτό μπουφέ και γεμάτη ζωντάνια μουσική. Παραπάνω από 140 Πρεβεζάνοι της Αθήνας και φίλοι της Πρέβεζας , συγκεντρώθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους το αγαπημένο μας αυτό έθιμο.
Φέτος τα πατροπαράδοτα Πολυσπόρια παρασκεύασε και προσέφερε η Κα Κλειώ Νίκα, τα οποία ήταν νοστιμότατα κατά γενική ομολογία των συνδαιτυμόνων. Τα ΔΣ ευχαριστεί την Κα Κλειώ Νίκα για την προσφορά της αυτή.
Τις κατσαρόλες με τα Πολυσπόρια, που δεν ήταν και λίγες, από το σπίτι τις κας Κλειώ τα έφερε στο ξενοδοχείο President ο επί πολλά χρόνια πετυχημένος Πρόεδρος της Αδελφότητας Κος Γιάννης Δράκος, τον οποίο και θερμά ευχαριστούμε.
Τα Πρεβεζάνικα εδέσματα της βραδιάς τα συμπλήρωσε η Πρεβεζάνικη Λαδόπιτα που παρασκεύασε με  μεράκι και  μας προσέφερε το ζεύγος Γιώργος και Χρυσούλα Παπαμιχάλη και που όλοι μας  απολαύσαμε. Τους ευχαριστούμε πολύ. 
Η έκπληξη της βραδιάς ήταν ο εορτασμός και η τούρτα  των γενεθλίων του Επίτιμου Προέδρου της Αδελφότητας Σπύρου Παπαδόπουλου που οργάνωσε ο Πρόεδρος Θ. Χαλιμάς. Του ευχόμαστε και από αυτήν την στήλη να τα εκατοστίσει.   
Η λαχειοφόρος αγορά που έγινε σε αυτό το γλέντι είχε επιτυχία χάρις στο πλούσια δώρα που προσέφερε ο Επίτιμος Πρόεδρος Σπύρος Παπαδόπουλος και ο συμπατριώτης μας Τελης  Κίκερκης, τους οποίους και θερμά ευχαριστούμε.
Και του χρόνου πάλι μαζί

Δ.Ζ.
 
 
 
ΑΡΧΙΚΗ   l   ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ   l   ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ   l   ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ   l   ΧΡΗΣΙΜΑ
                       Πολιτιστικός Σύλλογος Πρεβεζάνων Αθήνας | έτος ιδρύσεως 1979, Πρεβεζάνοι, Πρέβεζα
Ιστορικό Διοικητικό Συμβούλιο Μέλη Χορηγοί Δραστηριότητες Εφημερίδα Ανακοινώσεις Επικοινωνία