ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΠΡΕΒΕΖΑΝΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
menu
Φωτογραφίες
Δραστηριότητες
 
  Με επιτυχία η Αδελφότητα γιόρτασε και φέτος τα "Πρεβεζάνικα Πολυσπόρια"

Το Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010 παραμονή της Θρησκευτικής εορτής "Εισοδίων της Θεοτόκου" η Αδελφότητα γιόρτασε τα "Πολυσπόρια", στην φιλόξενη αίθουσα του Ξενοδοχείου ΑΜΑΛΙΑ στο Σύνταγμα.

Περισσότεροι από 160 Πρεβεζάνοι και φίλοι της Αδελφότητας και της Πρέβεζας, τίμησαν το αγαπημένο έθιμο. Με πλούσιο μπουφέ, Πολυσπόρια και κεφάτη ζωντανή μουσική οι παρευρισκόμενοι χόρεψαν και διασκέδασαν μέχρι τις δύο (2) το πρωί.   
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο Βουλευτής Πρέβεζας κος Βαγγέλης Παπαχρήστος και οι πρώην Πρόεδροι της Αδελφότητας κκ Γιάννης Δράκος και Σπύρος Παπαδόπουλος. Χαιρετιστήρια μηνύματα έστειλαν ο Βουλευτής Πρέβεζας Κος Δημήτριος Τσουμάνης και ο απελθών Νομάρχης Πρέβεζας Κος Βασίλης Ιωάννου, οι οποίοι λέγω αναλυμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν να παραστούν στην εκδήλωση.
Στην εκδήλωση μοιράστηκαν μέσω  λαχειοφόρου αγοράς τρία (3) δώρα.   Το μεγάλο δώρο την τηλεόραση LG  των 42 , που προσέφερε ο πρώην Πρόεδρος Κος Σπύρος Παπαδόπουλος, κέρδισε η Κα Νίκη Θώμου. Τα άλλα δύο (2) δώρα, προσφορά της Αδελφότητας, ήταν: Ένας Πίνακας του Ι. Αθανασιάδη που τον κέρδισε ο Κος Ζαχαρίας Τσαντούλας και  ένας Πίνακας του Ι.Σούγκα  που τον κέρδισε η Κα Αγγελική Χαλιμά .
Το ΔΣ της Αδελφότητας ευχαριστεί τα μέλη και τους φίλους της που συμμετείχαν σε αυτήν την όμορφη εκδήλωση και  με την οικονομική τους συμβολή,  βοηθούν στην δυνατότητα επίτευξης των στόχων του Πολιτιστικού μας Συλλόγου.

Δημήτρης Ζιώγας

 

 
 
 
ΑΡΧΙΚΗ   l   ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ   l   ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ   l   ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ   l   ΧΡΗΣΙΜΑ
                       Πολιτιστικός Σύλλογος Πρεβεζάνων Αθήνας | έτος ιδρύσεως 1979, Πρεβεζάνοι, Πρέβεζα
Ιστορικό Διοικητικό Συμβούλιο Μέλη Χορηγοί Δραστηριότητες Εφημερίδα Ανακοινώσεις Επικοινωνία