ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΠΡΕΒΕΖΑΝΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
menu
Φωτογραφίες
Δραστηριότητες
 
Εσπερινός-Αρτοκλασία & Τακτική Γενική Συνέλευση της Αδελφότητας

Στις 9 Φεβρουαρίου 2012 παραμονή του Αγίου Χαραλάμπους ο Πολιτιστικός μας Σύλλογος με εσπερινό και Αρτοκλασία στον Ιερό Ναό της Χρυσοσπηλιώτισσας στην Αθήνα γιόρτασε τον Πολιούχο της πόλης μας.

Μετά το πέρας του Εσπερινού σε μια όμορφη αίθουσα του Ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ  (Πανεπιστημίου 52 ) ξεκίνησε  η  δεξίωση κοπής της πίτας με   τα λόγια του Προέδρου εύχομαι ο Αγ. Χαράλαμπος να μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες αυτή την περίοδο και να μας φωτίσει να υιοθετήσουμε τη συναίνεση, την αλληλεγγύη, την σεμνότητα και την ευσπλαχνία.  Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση της Αδελφότητας.   Η έναρξη της Συνέλευσης ξεκίνησε με την εκλογή στην θέση του Προέδρου αυτής του πρώην Πρύτανη του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών καθ. Κου Μιχάλη Λουκά και Γραμματέως της καθ. του ΕΜΠ Αρχαιολόγου Κας Κων/νας Τσάιμου.   Ο πρόεδρος της Συνέλευσης Κος Μιχάλης Λουκάς κάλεσε τον απερχόμενο  Πρόεδρο του ΔΣ κ. Θεόδωρο Χαλιμά να κάνει τον   Διοικητικό και Οικονομικό απολογισμό της διετίας του απερχομένου ΔΣ.   Μετά την αποδοχή των πεπραγμένων του απερχομένου ΔΣ από την Γενική Συνέλευση ο Προεδρεύων της  Συνέλευσης  Κος Μιχάλης Λουκάς προχώρησε στην προβλεπόμενη διαδικασία έγκρισης των Τροποποιήσεων του Καταστατικού που εισηγήθηκε το απερχόμενο ΔΣ καλώντας τον απερχόμενο Πρόεδρο Θεόδωρο Χαλιμά να αναπτύξει το θέμα. Μετά την έγκριση των τροποποιήσεων από την Γ.Σ, εξελέγει η Εφορευτική επιτροπή αποτελούμενη από τους: Κο Δημήτρη Παπαδήμα, Κα Πετρούλα Νικολάρα, Κο Μάριο Βιτάλη.

Στη συνέχεια  έγινε  η προβλεπόμενη μυστική ψηφοφορία  για την ανάδειξη του νέου ΔΣ.   Το εκλεγέν ΔΣ συνήλθε για να καταρτισθεί σε σώμα ως ακολούθως:

Πρόεδρος: Χαλιμάς Θεόδωρος
Α Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Γεωργίου
Β Αντιπρόεδρος: Έλσα Μαγκλάρα-Νίκαινα
Γεν. Γραμματέας: Γρηγόριος Αυδίκος
Ταμίας: Καλλιόπη Παναγιωτοπούλου-Σταμουλάκη
Έφορος: Κωνσταντίνος Δημόπουλος
Μέλη: Ελευθερία Λελοβίτη-Παπαγεωργίου, Δέσποινα Κάτσαρη-Βιτάλη, Αγάθη Δήμου.
             

Η Συνέλευση έληξε με τις ευχές  για προσωπική υγεία και ευτυχία όλων και επιτυχία των στόχων της Αδελφότητας.
ΑΡΧΙΚΗ   l   ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ   l   ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ   l   ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ   l   ΧΡΗΣΙΜΑ
                       Πολιτιστικός Σύλλογος Πρεβεζάνων Αθήνας | έτος ιδρύσεως 1979, Πρεβεζάνοι, Πρέβεζα
Ιστορικό Διοικητικό Συμβούλιο Μέλη Χορηγοί Δραστηριότητες Εφημερίδα Ανακοινώσεις Επικοινωνία