ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΠΡΕΒΕΖΑΝΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
menu
Φωτογραφίες
Δραστηριότητες
 
Εσπερινός-Αρτοκλασία & Τακτική Γενική Συνέλευση της Αδελφότητας

Τις 9 Φεβρουαρίου παραμονή του Αγίου Χαραλάμπους ο Πολιτιστικός μας Σύλλογος με εσπερινό και Αρτοκλασία στον Ιερό Ναό της Χρυσοσπιλιώτησας στην Αθήνα γιόρτασε τον Πολιούχο της πόλης μας.
Μετά το πέρας του Εσπερινού σε μια όμορφη αίθουσα του Ξενοδοχείου ΑΜΑΛΙΑ δόθηκε  Δεξίωση με κοπή της πίτας και  στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση της Αδελφότητας. Ο πρόεδρος Κος Θεόδωρος Χαλιμάς εξέθεσε τα πεπραγμένα του ΔΣ και αναφέρθηκε στις νέες εκδηλώσεις που σκοπεύει  το ΔΣ να πραγματοποιήσει.


1
2
3


Αυτές οι νέες Εκδηλώσεις είναι:

  1. Διάλεξη του συμπατριώτη μας και μέλους της Αδελφότητος Καθηγητή Μιχάλη Λούκα με θέμα "Βλαστοκύτταρα-Κλωνοποίηση- Προβληματισμοί" Η εκδήλωση θα γίνει στην Βιβλιοθήκη του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, στην Ιερά Οδό στον Βοτανικό, την Τετάρτη  στις 16 Μαρτίου 2011.
  2. Το Σάββατο 2 Απριλίου 2011, στο Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» του Δημαρχιακού Μεγάρου Παπάγου-Χολαργού, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με το εξής πρόγραμμα.
  3. Γνωστά Ελληνικά τραγούδια με την ενόργανη Χορωδία ΗΧΟΧΡΩΜΑΤΑ Πρέβεζας.
  4. Προβολή ταινίας μικρού μήκους του Πρεβεζάνου Σκηνοθέτη Μπάμπη Τσόκα με τίτλο: " Μια πορεία Αγάπης προς τον Άνθρωπο, ένα πορτραίτο του Πρεβεζάνου Δημήτρη Τσαντούλα".

Είσοδος Δωρεάν

Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει Πρεβεζάνικο Γλέντι στο Ξενοδοχείο PRESIDENT στη Λ. Κηφισίας 43, όπου θα φιλοξενηθεί και η Χορωδία Ηχοχρώματα Πρέβεζας. Περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν εγκαίρως, με σχετική επιστολή-ανακοίνωση.

 Η  Τακτική Γενική Συνέλευση έληξε με την δήλωση του Προέδρου της  Αδελφότητας κ Θεοδώρου Χαλιμά ότι θεωρεί την περίοδο της προεδρίας του, τιμητική για τον ίδιο και τους συνεργάτες του στο ΔΣ. Η ενασχόλησή του με τα της Αδελφότητας ήταν μια ευχάριστη περίοδος που τον χαροποίησε και τον χαροποιεί.  Δεν σκοπεύει όμως να είναι εκ νέου υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές για το νέο ΔΣ,  και  πιστεύει ότι υπάρχουν ικανά μέλη της Αδελφότητας, πολύ νεώτερα από εκείνον που μπορούν να προσφέρουν πολλά και να αναδείξουν τον Πολιτιστικό  Σύλλογο που είναι η Αδελφότητα μας.
Η κοινοποίηση από τώρα της μη συμμετοχής του στις προσεχείς εκλογές του Συλλόγου , βοηθούν τους μέλλοντες να αναλάβουν τα ινία της Αδελφότητας , στο να ενημερωθούν από τώρα για τα της Αδελφότητας, από τον ίδιο και τα άλλα μέλη του ΔΣ ανά πάσαν στιγμή με πολύ χαρά.

Η Συνέλευση έληξε με τις ευχές  για προσωπική υγεία και ευτυχία όλων και επιτυχία των στόχων της Αδελφότητας.
 
 
 
ΑΡΧΙΚΗ   l   ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ   l   ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ   l   ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ   l   ΧΡΗΣΙΜΑ
                       Πολιτιστικός Σύλλογος Πρεβεζάνων Αθήνας | έτος ιδρύσεως 1979, Πρεβεζάνοι, Πρέβεζα
Ιστορικό Διοικητικό Συμβούλιο Μέλη Χορηγοί Δραστηριότητες Εφημερίδα Ανακοινώσεις Επικοινωνία