ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΠΡΕΒΕΖΑΝΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
menu
Φωτογραφίες
Δραστηριότητες
 
  Απολογισμός Χοροεσπερίδας Τετάρτης 11 Αυγούστου 2010

Την εκδήλωση μας αυτή την ονομάσαμε Χοροεσπερίδα και την πραγματοποιήσαμε στο κέντρο Κυανή Ακτή για ιστορικούς και παραδοσιακούς κυρίως λόγους.

Θέλαμε αυτή η εκδήλωση της Αδελφότητας να είναι ένα χαρούμενο αδελφικό αντάμωμα των απόδημων Πρεβεζάνων της Αθήνας με τους συμπατριώτες μας που έχουν την τύχη να μένουν στην όμορφη πόλη μας την Πρέβεζα. Ένα αντάμωμα ανθρώπων με κοινές ρίζες με κοινές φιλίες και με μια κοινή μεγάλη αγάπη την Νύμφη του Αμβρακικού την ΠΡΕΒΕΖΑ. Σαυτό το αντάμωμα θέση είχαν και οι φίλοι της πόλης μας.

Στο κάλεσμά μας αυτό παρόντες ήταν 160 περίπου συμπατριώτες μας και φίλοι τους οποίους ευχαριστούμε θερμά. Ευχαριστούμε επίσης όλους εκείνους που μας συμπαραστάθηκαν παρόλο που δεν μπόρεσαν να είναι παρόντες στην εκδήλωση.

Μας τιμά η συμμετοχή όλων όσων προσήλθαν και για τον λόγο ότι η συγκεκριμένη ημέρα της εκδήλωσης ήταν πολύ ζεστή, έτσι ίσως και η τήρηση της παράδοσης ως προς τον χώρο να μην απέδωσε το απολύτως προσδοκώμενο. Η ορχήστρα της Πάργας ανταποκρίθηκε πάντως με μεγάλη επιτυχία στην αποστολή της να μας διασκεδάσει.

Από το βήμα αυτό θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τούς
- Δήμαρχο Πρέβεζας Κον Μιλτιάδη Κλάπα
-
Αντινομάρχη Πρέβεζας Κον Δημήτριο Κώστα
-
Βουλευτή Πρέβεζας του ΠΑΣΟΚ Κον Βαγγέλη Παπαχρήστο
-
Βουλευτή Πρέβεζας της Ν.Δ. Κον Δημήτριο Τσουμάνη
-Τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου "ΠΡΕΒΕΖΑ"
Κον Κώστα Λογοθέτη.

-Τον Πρόεδρο της Χορωδίας Ηχοχρώματα Πρέβεζας
Κον Σπύρο Τσόκα
που μας τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση μας αυτή.

Θα ήταν παράληψή μας να μην αναφέρουμε όχι μόνο την συμμετοχή αλλά και ιδιαιτέρως την σημαντική οικονομική βοήθεια που μας προσέφεραν οι κκ Σπύρος Παπαδόπουλος και Γιώργος Αλφαντάκης, συμβάλλοντας αποφασιστικά στην επιτυχία της Λαχειοφόρου Αγοράς που έγινε στην εκδήλωση. Ο Κος Σ. Παπαδόπουλος προσέφερε την τηλεόραση Φίλιπς των 42 ιντσών που ήταν το μεγάλο δώρο της κλήρωσης και που το κέρδισε ο Σπύρος Τσόκας, ο δε Κος Γ. Αλφαντάκης με την αγορά εκατοντάδων λαχνών.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε του χρόνου το ΑΝΤΑΜΩΜΑ να γίνει με μεγαλύτερη επιτυχία και κέφι. Μέχρι τότε να είστε όλοι καλά.
Το ΔΣ.

 
 
 
ΑΡΧΙΚΗ   l   ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ   l   ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ   l   ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ   l   ΧΡΗΣΙΜΑ
                       Πολιτιστικός Σύλλογος Πρεβεζάνων Αθήνας | έτος ιδρύσεως 1979, Πρεβεζάνοι, Πρέβεζα
Ιστορικό Διοικητικό Συμβούλιο Μέλη Χορηγοί Δραστηριότητες Εφημερίδα Ανακοινώσεις Επικοινωνία