ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΠΡΕΒΕΖΑΝΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
menu
Φωτογραφίες
Αρθρογραφία
 
  Πρόγευση Πρεβεζάνικης Φιλοξενίας στο περίπτερο της Ν.Α Πρέβεζας στην Philoxenia.
Για μία ακόμη φορά η Ν.Α Πρέβεζας συμμετείχε στην τουριστική έκθεση Philoxenia στη Θεσσσσαλονίκη, από 18 Νοεμβρίου έως 21 Νοεμβρίου, σε κοινό περίπτερο με τους 4 νομούς της Ηπείρου και την Περιφέρεια Ηπείρου.

Το παρών στο περίπτερο της Ν. Α. Πρέβεζας  έδωσαν η κα Δ. Γεωργακοπούλου,  Γ.Γ της Περιφέρειας, ο νέος Περιφερειάρχης Ηπείρου κος Α. Καχριμάνης, ο Νομάρχης Πρέβεζας κος Βασίλης Ιωάννου, ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης και νέος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κος Π. Ψωμιάδης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος σε θέματα Πολιτισμού Τουρισμού ν. Πρέβεζας  κος Θ. Βέργος, ο Δ/ντης της Δ/νσης Πολιτισμού Τουρισμού της Ν.Α. Πρέβεζας κος  Ν. Ντούσιας, ο κος Π. Χαλκίδης, Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πρέβεζας, μέλη του ΔΣ της Ομοσπονδίας ενοικιαζόμενων δωματίων του νομού καθώς και επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου.

Μεγάλη ήταν η προσέλευση του κοινού αλλά και το ενδιαφέρον για το περίπτερο του νομού Πρέβεζας. Οι ενδιαφερόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το Νομό Πρέβεζας, τόσο με έντυπο υλικό, όσο και με την αυτοπρόσωπη επικοινωνία με στελέχη της Νομαρχίας. Δόθηκε η ευκαιρία σε επαγγελματίες του κλάδου να συζητήσουν με ενδιαφερόμενους τουριστικούς πράκτορες και να τεθούν βάσεις για τουριστικές συμφωνίες για την ερχόμενη τουριστική σαιζόν. Το περίπτερο λειτούργησε σαν μία πλατφόρμα ανάδειξης των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του Νομού Πρέβεζας ενώ οι επισκέπτες του περιπτέρου πήραν μια πρόγευση από την φιλοξενία που μπορεί να απολαύσει ο επισκέπτης ερχόμενος στο Νομό. 

Γραφείο Τύπου της Ν.Α. Πρέβεζας

 


Philoxenia 2010

Philoxenia 2010

 
 
 
ΑΡΧΙΚΗ   l   ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ   l   ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ   l   ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ   l   ΧΡΗΣΙΜΑ
                       Πολιτιστικός Σύλλογος Πρεβεζάνων Αθήνας | έτος ιδρύσεως 1979, Πρεβεζάνοι, Πρέβεζα
Ιστορικό Διοικητικό Συμβούλιο Μέλη Χορηγοί Δραστηριότητες Εφημερίδα Ανακοινώσεις Επικοινωνία