ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΠΡΕΒΕΖΑΝΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
menu
Φωτογραφίες
Ανακοινώσεις
 
 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ

Συγκρότηση σε Σώμα
Απόσπασμα Πρακτικού 257 18ης Φεβρουαρίου 2014.

Εορτασμός Αγίου Χαραλάμπους - Κοπή πίτας - Γενική Τακτική συνέλευση με αρχαιρεσίες για νέο Δ.Σ..
Ο εορτασμός του πολιούχου της πόλης μας Αγίου Χαραλάμπους θα πραγματοποιηθεί με αρτοκλασία από τον Σύλλογό μας, ως είθισται, την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014 στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Αθηνών (Ακαδημίας 67). Ώρα έναρξης Θείας λειτουργίας 18:00..

Ευχαριστήρια επιστολή στον Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης Σεβασμιότατο Κ. Χρυσόστομο.
Ευχαριστήρια επιστολή.

Εκδρομή 18-19 Μαίου 2013 στην Αρχαία Ολυμπία.
Πρόγραμμα εκδρομής στην Αρχαία Ολυμπία.

Ανακοίνωση καταβολής της συνδρομής 2013.
Τα μοναδικά έσοδα της Αδελφότητας είναι οι συνδρομές και οι χορηγίες των μελών και φίλων της. Προς διευκόλυνση να ανταποκριθούν ευχερέστερα στην υποχρέωση αυτή τα μέλη μας, έχουμε ανοίξει λογ/σμό στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στο όνομα της Αδελφότητας με αριθμό 89107070-2. Με την ειδοποίηση της κατάθεσης από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, θα σας αποστέλλεται ταχ/κώς η νόμιμη απόδειξη.

Εορτασμός Αγίου Χαραλάμπους - Κοπή πίτας - Τακτική γενική συνέλευση.
Κατ' εξαίρεση φέτος ο εορτασμός του Αγίου Χαραλάμπους θα πραγματοποιηθεί από τον Σύλλογό μας την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής ( Ακαδημίας 67) στις 18:00.

Δημοσίευση της Επιστολής προς τον Μητροπολίτη Χρυσόστομο.
Συγχαρητήρια Επιστολή.

Αυγουστιάτικο αντάμωμα 2012.
Το Δ.Σ. της Αδελφότητας Πρεβεζάνων Αθηνών θα πραγματοποιήσει και φέτος την παραδοσιακή εκδήλωση «ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ» το Σάββατο 11 Αυγούστου στο κέντρο «Σάββας» στον Άγιο Θωμά.

Ανακοίνωση Εκδήλωσης το Σάββατο 28 Απριλίου 2012.
Το ΔΣ της Αδελφότητας καλεί τα μέλη και τους φίλους της να προσέλθουν στο Αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης του Δημαρχιακού Μεγάρου Παπάγου-Χολαργού (Περικλέους 55 Χολαργός), το Σάββατο 28 Απριλίου 2012, όπου θα προβληθεί η ταινία του Πρεβεζάνου Καλλιτέχνη-Σκηνοθέτη Γιάννη Νικολαΐδη με τίτλο Ταξίδι στην Νοσταλγία.

Ευχαριστήρια ανακοινώση για δωρεά Τσαντούλα.
Το ΔΣ της Αδελφότητας Πρεβεζάνων Αθήνας ευχαριστεί θερμά το μέλος της Αδελφότητας και εκλεκτό συμπατριώτη μας Κο Δημήτριο Τσαντούλα για την ενίσχυση του έργου της Αδελφότητας με το ποσό των χιλίων (1.000) ευρώ.

Εορτασμός Αγίου Χαραλάμπους και Τακτική Γενική Συνέλευση 2012.
Η Αδελφότητα Πρεβεζάνων Αθηνών στις 9 Φεβρουαρίου 2012 ημέρα Πέμπτη , παραμονή του Αγίου Χαραλάμπους, Πολιούχου της Πόλης μας , θα πραγματοποιήσει Εσπερινό-Αρτοκλασία στον Ιερό Ναό της Χρυσοσπηλιώτισσας Αθηνών στην οδό Αιόλου και ώρα 18:00. Θα ακολουθήσει η Τακτική Γενική Συνέλευση.

Περιμένοντας τα Χριστούγεννα 2011.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης του Δημαρχιακού Μεγάρου Παπάγου-Χολαργού επί της οδού Περικλέους 55 Χολαργός, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011.

Έκθεση Σύγχρονων Πρεβεζάνων Ζωγράφων.
Η Αδελφότητα Πρεβεζάνων Αθηνών θα πραγματοποιήσει Έκθεση Σύγχρονων Πρεβεζάνων Ζωγράφων στην Αίθουσα Εκθέσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου Χολαργού (οδός Περικλέους 55, Χολαργός), από 17 έως 20 Δεκεμβρίου 2011.

Ανακοίνωση τροποποίησης επιβράβευσης νέων Πρέβεζας & Αδελφότητας.
Αγαπητά μέλη και φίλοι της Αδελφότητας στην εκδήλωσή μας Περιμένοντας τα Χριστούγεννα 2011 είμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε μία διόρθωση στο τμήμα που αφορά την επιβράβευση των Πρωτευσάντων νέων της Πρέβεζας και της Αδελφότητας στις Πανελλήνιες Εισαγωγικές Εξετάσεις των ΑΕΙ.

Πρεβεζάνικα Πολυσπόρια 2011.
Η Αδελφότητα υπενθυμίζει στα μέλη της ότι τα φετινά Πολυσπόρια θα τα γιορτάσουμε το Σάββατο 19 Νοεμβρίου στην όμορφη αίθουσα ΕΥΡΩΠΗ του Ξενοδοχείου PRESIDENT (Κηφισίας 43), με πλούσιο μπουφέ και ευχάριστη μουσική από έμπειρο DJ.

Ανακοίνωση καταβολής της συνδρομής 2011.
Τα μοναδικά έσοδα της Αδελφότητας είναι οι συνδρομές και οι χορηγίες των μελών και φίλων της. Προς διευκόλυνση να ανταποκριθούν ευχερέστερα στην υποχρέωση αυτή τα μέλη μας, έχουμε ανοίξει λογ/σμό στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στο όνομα της Αδελφότητας με αριθμό 89107070-2. Με την ειδοποίηση της κατάθεσης από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, θα σας αποστέλλεται ταχ/κώς η νόμιμη απόδειξη.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Αδελφότητας Β' Εξαμήνου του έτους 2011.
Από τώρα σας κάνουμε γνωστές τις εκδηλώσεις της Αδελφότητος για το υπόλοιπο του έτους 2011, που αποφάσισε το ΔΣ, έτσι ώστε να προγραμματίσετε εγκαίρως τις υποχρεώσεις σας και να έχουμε την ευχαρίστηση να σας δούμε στις παρακάτω εκδηλώσεις μας.

Ανακήρυξη Επιτίμου Προέδρου Σπύρου Παπαδόπουλου.
Το ΔΣ της Αδελφότητας στην συνεδρίαση της 19 Μαΐου 2011, εκφράζοντας και το σύνολο των μελών της, αποφάσισε ομόφωνα την ανακήρυξη του Σπύρου Παπαδοπούλου σε Επίτιμο Πρόεδρο της Αδελφότητας.

Ανακοίνωση -  Πρόσκληση.
Με χαρά το ΔΣ της Αδελφότητος σας προσκαλεί στην εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει στις 2 Απριλίου 2011, ημέρα Σάββατο και ώρα 19:30μ.μ., στο Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» του Δημαρχιακού Μεγάρου Παπάγου-Χολαργού (οδός Περικλέους 55).

Βλαστοκύτταρα -  Κλωνοποίηση - Προβληματισμοί.
Εκδήλωση που διοργανώνει η Αδελφότητα Πρεβεζάνων Αθηνών την Τετάρτη 16 Μαρτίου και ώρα 7:30 μ.μ., με θέμα «Βλαστοκύτταρα -  Κλωνοποίηση - Προβληματισμοί», στην αίθουσα διαλέξεων της Βιβλιοθήκης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Ιερά Οδός 75, στο Βοτανικό.

Εορτασμός Αγίου Χαραλάμπους και Τακτική Γενική Συνέλευση.
Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΠΡΕΒΕΖΑΝΩΝ ΑΘΗΝΩΝ στις 9 Φεβρουαρίου ημέρα Τετάρτη 2011, παραμονή του Αγίου Χαραλάμπους, Πολιούχο της Πόλης μας, θα πραγματοποιήσει Εσπερινό-Αρτοκλασία στον Ιερό Ναό της Χρυσοσπιλιώτησας Αθηνών στην οδό Αιόλου και ώρα 18:30. Θα ακολουθήσει η Τακτική Γενική Συνέλευση.

Μείωση ετήσιας συνδρομής.
Η οικονομική κρίση την οποία σήμερα όλοι βιώνουμε μας ώθησε στο να υιοθετήσουμε μειωμένη ετήσια συνδρομή από το νέο έτος 2011.

Εκδηλώσεις - Αποχαιρετώντας το 2010.
Εκδηλώσεις που προγραμματίζουμε να έχουμε κάνει μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

Χοροεσπερίδα 11 Αυγούστου 2010.
Διατηρώντας την παράδοση της Αδελφότητας θα πραγματοποιήσουμε και φέτος την καλοκαιρινή μας ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ στην Πρέβεζα, την Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010.

Εκδρομή στην Κρήτη 28 - 31 Οκτωβρίου 2010
Πρόγραμμα εκδρομής στην Κρήτη 28 - 31 Οκτωβρίου 2010 της Αδελφότητας Πρεβεζάνων Αθηνών

Εκδρομή στο Λαύριο την Κυριακή 18 Απριλίου 2010.
Πρόγραμμα εκδρομής στο Λαύριο την Κυριακή 18 Απριλίου 2010 της Αδελφότητας Πρεβεζάνων Αθηνών.

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Πρεβεζάνο Καλλιτέχνη φωτογράφο Σπύρο Βαγγελάκη.
Την φωτογραφία της αρχικής σελίδας της ιστοσελίδα μας, μας την παραχώρησε δωρεάν, ο Πρεβεζάνος Καλλιτέχνης φωτογράφος Σπύρος Βαγγελάκης που έχει έδρα τα Γιάννενα (ιστοσελίδα vagelakisphoto.com).

Σύσταση Πολιτιστικής Επιτροπής Αδελφότητας.
Το ΔΣ αποφάσισε την σύσταση Πολιτιστικής Επιτροπής η οποία θα βοηθήσει την Αδελφότητα στην Πολιτισμική της Δραστηριότητα.

Ανακοίνωση Ταχυδρομικού Ταμιευτήριου.
Με χαρά σας πληροφορούμε ότι έχουμε ανοίξει Λογαριασμό της Αδελφότητος στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο με αριθμό: No 89107070-2.

Ανακοίνωση δημιουργίας λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομίου(e-mail).
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσουμε ότι η Ηλεκτρονική μας Ταχυδρομική Δ/νση: info@prevezanoi.gr είναι σε λειτουργία από τώρα.

 
ΑΡΧΙΚΗ   l   ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ   l   ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ   l   ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ   l   ΧΡΗΣΙΜΑ
                       Πολιτιστικός Σύλλογος Πρεβεζάνων Αθήνας | έτος ιδρύσεως 1979, Πρεβεζάνοι, Πρέβεζα
Ιστορικό Διοικητικό Συμβούλιο Μέλη Χορηγοί Δραστηριότητες Εφημερίδα Ανακοινώσεις Επικοινωνία