ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΠΡΕΒΕΖΑΝΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
menu
Φωτογραφίες
Ανακοινώσεις
 
  Εκδηλώσεις - Αποχαιρετώντας το 2010

Αυτό το τεύχος της εφημερίδας μας είναι το τελευταίο για το 2010. Το επόμενο φύλλο θα εκδοθεί στις 30 Δεκεμβρίου και επομένως θα διαβαστεί στις αρχές του 2011, γι' αυτό και θα σας ενημερώσουμε τώρα για τις εκδηλώσεις που προγραμματίζουμε να έχουμε κάνει μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

Α) Εκδήλωση " Τα Πολυσπόρια " στις 20 Νοεμβρίου 2010
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα γιορτάσουμε τα Πρεβεζάνικα Πολυσπόρια το Σάββατο στις 20 Νοεμβρίου, την παραμονή των Εισοδίων της Παρθένου.
Το Πρεβεζάνικο αυτό γλέντι θα πραγματοποιηθεί σε μια όμορφη αίθουσα του ξενοδοχείου ΑΜΑΛΙΑ, Λεωφόρο Αμαλίας 10, έναντι Εθνικού Κήπου. Το γλέντι θα ξεκινήσει στις 20:00 θα έχει πλούσιο μπουφέ και ζωντανή μουσική.
Το κόστος συμμετοχής, συμπεριλαμβανομένων των ποτών και αναψυκτικών, ανέρχεται στα 25ευρώ/το άτομο.
Η δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να έχει γίνει μέχρι τις 10 Νοεμβρίου, στις Κυρίες:
- Ελσα Μαγκλάρα τηλ:210-6526762 κιν.6977-868165
- Ελευθερία Λελοβίτη
τηλ: 210-5230272 κιν.6932-752860
- Ναυσικά Τσόκα
τηλ: 210-9018608 κιν.6972-022427
Θα χαρούμε να δούμε και σε αυτό το αντάμωμα όλα τα μέλη της αδελφότητας και τους φίλους τους.

Β) Εκδήλωση "Περιμένοντας τα Χριστούγεννα" στις 16 Δεκεμβρίου 2010
Από φέτος καθιερώνουμε μια νέα εκδήλωση της Αδελφότητας που την ονομάσαμε περιμένοντας τα Χριστούγεννα, μια και θα πραγματοποιείται, όπως ελπίζουμε, κάθε χρόνο το πρώτο 15νθήμερο του Δεκεμβρίου.
Η εκδήλωση αυτή θα αποτελείται από ένα Ψυχαγωγικό Καλλιτεχνικό πρόγραμμα, και θα έχει σαν στόχο σε αυτήν την εκδήλωση την Επιβράβευση των Νέων της Πρέβεζας και της Αδελφότητας που αρίστευσαν στα Γράμματα, στις Τέχνες και στον Αθλητισμό. Φέτος αυτή η Γιορτή θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης του Δημαρχιακού Μεγάρου Χολαργού, στην οδό Περικλέους 55 Χολαργός, την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου με ώρα έναρξης 19:30. Είσοδος Ελευθέρα. Στην φετινή εκδήλωση, στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα συμμετέχει ως τιμώμενο πρόσωπο η Πρεβεζάνα Κα Δέσποινα Κάτσαρη-Βιτάλη, μία υψίφωνος που έδρεψε δάφνες στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Θα συνδράμουν την Κα Κάτσαρη και καλλιτέχνιδες της Λυρικής Σκηνής σε γνωστές άριες από Όπερες. Το όλο καλλιτεχνικό μέρος θα συμπληρώσει και η συμμετοχή της μικτής χορωδίας Μουσικά Ηχοχρώματα, με συνοδεία Μαντολινάτας. Φέτος θα βραβευτούν οι νέες και οι νέοι που πέτυχαν να εισαχθούν στις πρώτες πέντε (5) θέσεις των Πανεπιστημιακών Σχολών στις Πανελλήνιες. Η βράβευσή τους θα είναι ένα αναμνηστικό Δίπλωμα και θα δημοσιευτούν τα ονόματά τους στην Εφημερίδα μας ΠΡΕΒΕΖΑΝΙΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ και θα αναρτηθούν και στην ιστοσελίδα μας. Περιμένουμε την συμμετοχή όλων των μελών της Αδελφότητας και των φίλων της Πρέβεζας γιατί εκτός από το έξοχο καλλιτεχνικό πρόγραμμα η βράβευση των αριστευσάντων νέων μας αποτελεί ύψιστο καθήκον προς τον τόπο μας και την πατρίδα μας γενικότερα.

 
ΑΡΧΙΚΗ   l   ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ   l   ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ   l   ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ   l   ΧΡΗΣΙΜΑ
                       Πολιτιστικός Σύλλογος Πρεβεζάνων Αθήνας | έτος ιδρύσεως 1979, Πρεβεζάνοι, Πρέβεζα
Ιστορικό Διοικητικό Συμβούλιο Μέλη Χορηγοί Δραστηριότητες Εφημερίδα Ανακοινώσεις Επικοινωνία