Εορτασμός Αγίου Χαραλάμπους - Κοπή πίτας - Τακτική γενική συνέλευση 2013

Κατ' εξαίρεση φέτος ο εορτασμός του Αγίου Χαραλάμπους θα πραγματοποιηθεί από τον Σύλλογό μας την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής ( Ακαδημίας 67) στις 18:00. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα ακολουθήσει δεξίωση με κοπή Πίτας στην αίθουσα του Ξενοδοχείου ΑΜΑΛΙΑ, στην οδό Αμαλίας 10 (Πλατεία Συντάγματος). Έναρξη της δεξίωσης 19:30.
Ο κατ' εξαίρεση φετινός εορτασμός, που θα γίνει την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013, οφείλεται στο γεγονός ότι τον εορτασμό θα τιμήσει με την παρουσία Του ο νεοεκλεγείς Μητροπολίτης μας Σεβασμιότατος κκ Χρυσόστομος .

Παρακαλούμε τα μέλη του Συλλόγου μας να παρευρεθούν στον εορτασμό αυτόν προκειμένου, τόσο ο νέος Μητροπολίτης Σεβασμιότατος κκ Χρυσόστομος να γνωρίσει από κοντά τους απόδημους Πρεβεζάνους, όσο και τα μέλη μας να γνωρίσουν τον νέο Πνευματικό μας Ηγέτη.
Επειδή προτιθέμεθα να διαθέσουμε Πούλμαν για την μεταφορά από τον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής στο Ξενοδοχείο Αμαλία όσων μελών του Συλλόγου μας επιθυμούν, παρακαλούμε να μας το δηλώσετε έγκαιρα ώστε να προβλέψουμε τις αναγκαίες διαδρομές του πούλμαν.

Παρακαλούμε η δήλωση συμμετοχής σας στην Θεία Λειτουργία και την Δεξίωση να γίνει εγκαίρως και όχι αργότερα από την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013 στα ακόλουθα μέλη του ΔΣ:
Έλσα Μαγκλάρα -Νίκαινα, τηλ. 210-6526762 κιν. 6977-868165 Ελευθερία Λελοβίτη-Παπαγεωργίου, τηλ. 210-5230272 κιν. 6932-752860 Θεόδωρο Χαλιμά, τηλ. 210-6526392/6510477 κιν. 6944-768909

Το ΔΣ