Ευχαριστήρια επιστολή στον Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης Σεβασμιότατο Κ. Χρυσόστομο

Αθήνα 26 Φεβρουαρίου 2013

Σεβασμιότατε,
Για μια ακόμη φορά το ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Πρεβεζάνων Αθήνας, όλα τα μέλη του Συλλόγου μας και εγώ προσωπικά θα θέλαμε να Σας ευχαριστήσουμε για την παρουσία Σας στον εορτασμό του πολιούχου της πόλεώς μας  Αγ. Χαραλάμπους από τον Σύλλογό μας,  την Παρασκευή στις 22 Φεβρουαρίου .

Με την παρουσία Σας και τα θερμά Σας λόγια όχι μόνο λαμπρύνατε τον εορτασμό μας αλλά και ισχυροποιήσατε ακόμη περισσότερο τους δεσμούς μας με την αγαπημένη μας Πρέβεζα. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι περισσότερες εκδηλώσεις μας συνδέονται με την γενέτειρά  μας και τους κατοίκους της. Ενδεικτικά Σας αναφέρω τις καθιερωμένες ετήσιες εκδηλώσεις μας,  "Αυγουστιάτικο Αντάμωμα" που γίνεται κάθε χρόνο στην Πρέβεζα και              "Περιμένοντας τα Χριστούγεννα" , που γίνεται κάθε χρόνο στην Αθήνα και κατά την οποία βραβεύονται οι πρωτεύσαντες μαθητές της Γ` τάξεως των Λυκείων της Πρέβεζας, με την συμμετοχή συνήθως χορωδιακού συγκροτήματος από την Πρέβεζα.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα είμαστε συμπαραστάτες και βοηθοί στο δύσκολο έργο Σας.

Με τις πιο θερμές μας ευχαριστίες και απέραντο σεβασμό,
Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος