Συγχαρητήρια Επιστολή

Το ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Αθήνας (π. Αδελφότητα Πρεβεζάνων Αθηνών) επί τη  ευκαιρία της ενθρόνισης του νέου Πνευματικού Ηγέτη της πόλεώς μας  Σεβασμιότατο κκ Χρυσόστομο, έστειλε την ακόλουθη συγχαρητήρια επιστολή.

Σεβασμιότατε Κύριε Χρυσόστομε,
Μετά την ενθρόνισή Σας στην Ιερά Μητρόπολη Νικοπόλεως και Πρεβέζης, το ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Πρεβεζάνων Αθήνας (π. Αδελφότητα Πρεβεζάνων Αθηνών), εκφράζοντας το σύνολο των μελών του, Σας απευθύνει θερμό συγχαρητήριο χαιρετισμό και εύχεται ολόψυχα ο Θεός να Σας χαρίσει ποιμαντορική διακονία, πολύχρονη και πολύκαρπη, για το καλό των κατοίκων της Μητροπόλεώς μας.

Με ικανοποίηση ακούσαμε από Εσάς στον ενθρονιστήριο λόγο Σας ότι δεν Είστε πλέον πάροικος ή παρεπίδημος, αλλά διάκονος του ιερού μας τόπου.

Ευχόμαστε και ελπίζουμε με την σοφία και τη αρετή που Σας διακρίνει να δώσετε λύσεις σε πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Πλήρωμα της Μητροπόλεως Νικοπόλεως και Πρεβέζης και να βρεθείτε αρωγός των ανήμπορων, αλλά και της Νεολαίας μας, που δυστυχώς η σημερινή οικονομική κατάσταση σβήνει τα όνειρά της.

Με την πρώτη επίσκεψή μας στην γενέτειρά μας στην Πρέβεζα θα Σας επισκεφθούμε, αφού προηγουμένως έλθουμε σε επαφή με την Γραμματεία της Ιεράς Μητρόπολης.

Με άπειρο σεβασμό και βαθύτατη εκτίμηση
Για το ΔΣ ο Πρόεδρος

Θεόδωρος Χαλιμάς