Μείωση ετήσιας συνδρομής

Η οικονομική κρίση την οποία σήμερα όλοι βιώνουμε μας ώθησε στο να υιοθετήσουμε μειωμένη ετήσια συνδρομή από το νέο έτος 2011 ως ακολούθως:

Το ελάχιστο ποσό ετήσιας συνδρομής μειώνεται από 30 ευρώ που ήταν μέχρι σήμερα στα 20 ευρώ. Το ποσό αυτό για το δεύτερο μέλος της αυτής οικογένειας μειώνεται περαιτέρω στα 10 ευρώ. Έτσι ένα ζευγάρι θα πληρώνει ετήσια συνδρομή για δύο μέλη 30 ευρώ. Όμως επιθυμούμε και την ενεργό συμμετοχή στο Σωματείο μας και των απογόνων των μελών μας, γι'αυτό και καθιερώνουμε για τα τέκνα και εγγόνια αυτών ετήσια συνδρομή 5 ευρώ.

Για ποσά   πάνω από την ελαχίστη ετήσια συνδρομή θα θεωρείται Χορηγία και θα αναγράφεται στην οικεία στήλη της Εφημερίδας μας και θα αναρτάται στην  ενότητα χορηγοί της ιστοσελίδας www.prevezanoi.gr  που έχουμε δημιουργήσει και την οποία σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε.

Ευχαριστούμε εκείνα τα μέλη που μας έχουν συνδράμει με την προηγούμενη ελαχίστη συνδρομή των 30 ευρώ και εκείνους που υπήρξαν χορηγοί τα ονόματα των οποίων έχουν γνωστοποιηθεί  όπως παραπάνω αναφέρεται.

Σε όλες τις περιπτώσεις με την ειδοποίηση της άφιξης της κατάθεσης από το Ταχ/κο Ταμ/ριο θα σας αποστέλλεται ταχυδρομικώς νόμιμη Απόδειξη Είσπραξης  για την χρήση της στην Φορολογική σας Δήλωση.

Ευχαριστούμε για την συμπαράστασή σας.

Με Πρεβεζάνικους Αδελφικούς Χαιρετισμούς

Ο Πρόεδρος του ΔΣ                                                         Η Γεν. Γραμματέας

Θεόδωρος Χαλιμάς                                            Ελευθερία Λελοβίτη-Παπαγεωργίου