Ανακοίνωση καταβολής της συνδρομής 2013

Τα μοναδικά έσοδα της Αδελφότητας είναι οι συνδρομές και οι χορηγίες των μελών και φίλων της. Προς διευκόλυνση να ανταποκριθούν ευχερέστερα στην υποχρέωση αυτή τα μέλη μας, έχουμε ανοίξει λογ/σμό στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στο όνομα της Αδελφότητας με αριθμό 89107070-2.
Με την ειδοποίηση της κατάθεσης από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, θα σας αποστέλλεται ταχ/κώς η νόμιμη απόδειξη.

Τα ταχυδρομικά τέλη αποστολής της εφημερίδας μας δεν έχουν πλέον  την ειδική μειωμένη τιμή που ίσχυε μέχρι πρότινος. Το γεγονός αυτό  επιβαρύνει το κόστος της αποστολής της Εφημερίδα μας. Για τον λόγο αυτό είμαστε υποχρεωμένοι να διακόπτουμε την αποστολή της Εφημερίδας μας σε κείνα τα μέλη που  δεν έχουν καταβάλει την συνδρομή τους για δύο συνεχή έτη.
Σε περίπτωση που ένα μέλος δεν καταβάλει για τρία συνεχή έτη την συνδρομή του θα διαγράφεται και από μέλος.
Ελπίζουμε τα μέλη μας  να αντιληφθούν και να ανταποκριθούν στο αίτημά μας αυτό. Σας υπενθυμίζουμε ότι η ελαχίστη ετήσια συνδρομή είναι 20 Ευρώ.

Σας ευχαριστούμε για την ανταπόκριση σας στο παραπάνω αίτημά μας .

Με  Πρεβεζάνικους Αδελφικούς Χαιρετισμούς

Το Δ.Σ.